Naar verluidt wordt Bill Condon ingeschakeld als regisseur van de nieuwe versie van de Disneyklassieker. Condon werd bekend door zijn regie van 'Dreamgirls' en twee van de best onthaalde 'Twilight'-films. Ook schreef hij het script voor de populaire musicalverfilming 'Chicago'.

Evan Spiliotopoulos staat in het voor het script van de herwerking van 'Belle en het Beest' uit 1991 en Mandeville Films produceert de prent. Wie de rollen van Belle en het Beest op zich zullen nemen, is nog niet bekend.

Voorts staan er ook nog live-actie verfilmingen van 'Jungle Book', 'Assepoester' en 'Peter Pan' op stapel. Allemaal Disneyklassiekers die nieuw leven worden ingeblazen. (LP)

Naar verluidt wordt Bill Condon ingeschakeld als regisseur van de nieuwe versie van de Disneyklassieker. Condon werd bekend door zijn regie van 'Dreamgirls' en twee van de best onthaalde 'Twilight'-films. Ook schreef hij het script voor de populaire musicalverfilming 'Chicago'. Evan Spiliotopoulos staat in het voor het script van de herwerking van 'Belle en het Beest' uit 1991 en Mandeville Films produceert de prent. Wie de rollen van Belle en het Beest op zich zullen nemen, is nog niet bekend. Voorts staan er ook nog live-actie verfilmingen van 'Jungle Book', 'Assepoester' en 'Peter Pan' op stapel. Allemaal Disneyklassiekers die nieuw leven worden ingeblazen. (LP)