In de vijfde film uit de Die Hardfranchise trekt de eigenwijze politieagent John McClane samen met zijn zoon naar Rusland. De McClanes moeten daar een terroristische aanval verhinderen.

Bruce Willis speelt voor de vijfde keer de rol van John McClane. Jai Courtney kruipt in de huid van McClanes zoon Jack. Courtney is het meest bekend voor zijn rol als de gladiator Varro in 'Spartacus: Blood and Sand'. John Moore ('Max Payne', 'The Omen') neemt de regie voor zijn rekening.

De vier voorgangers van 'A Good Day To Die Hard' waren stuk voor stuk kassuccessen. De nieuwe film uit de reeks komt in februari volgend jaar in de zalen. (BW)

In de vijfde film uit de Die Hardfranchise trekt de eigenwijze politieagent John McClane samen met zijn zoon naar Rusland. De McClanes moeten daar een terroristische aanval verhinderen. Bruce Willis speelt voor de vijfde keer de rol van John McClane. Jai Courtney kruipt in de huid van McClanes zoon Jack. Courtney is het meest bekend voor zijn rol als de gladiator Varro in 'Spartacus: Blood and Sand'. John Moore ('Max Payne', 'The Omen') neemt de regie voor zijn rekening. De vier voorgangers van 'A Good Day To Die Hard' waren stuk voor stuk kassuccessen. De nieuwe film uit de reeks komt in februari volgend jaar in de zalen. (BW)