Memory gaat over huurmoordenaar Alex Lewis, gespeeld door Liam Neeson. Wanneer hij een opdracht voor een gevaarlijke criminele bende weigert af te maken, wordt hij een doelwit. Hij moet op zoek gaan naar diegenen die hem dood willen, maar tegelijk kampt hij met zwaar geheugenverlies.

Het scenario werd geschreven door Dario Scardapane, en is gebaseerd op 'De Zaak Alzheimer'. De productie start in augustus. STXinternational zal zorgen voor de distributie van de film in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, en zal hem ook aan andere internationale markten verkopen. De distributie in Noord-Amerika gebeurt door CAA Media Finance.

'De Zaak Alzheimer' was de derde bioscoopfilm van regisseur Erik Van Looy, en een verfilming van het gelijknamige boek van Jef Geeraerts. Jan Decleir speelt er de huurmoordenaar die aan de ziekte van Alzheimer lijdt en Koen De Bouw en Werner Desmedt een berucht Antwerps rechercheduo. Ook onder meer Hilde De Baerdemaeker, Lucas Van den Eynde en Deborah Ostrega zijn in de film te zien.

Memory gaat over huurmoordenaar Alex Lewis, gespeeld door Liam Neeson. Wanneer hij een opdracht voor een gevaarlijke criminele bende weigert af te maken, wordt hij een doelwit. Hij moet op zoek gaan naar diegenen die hem dood willen, maar tegelijk kampt hij met zwaar geheugenverlies. Het scenario werd geschreven door Dario Scardapane, en is gebaseerd op 'De Zaak Alzheimer'. De productie start in augustus. STXinternational zal zorgen voor de distributie van de film in Ierland en het Verenigd Koninkrijk, en zal hem ook aan andere internationale markten verkopen. De distributie in Noord-Amerika gebeurt door CAA Media Finance. 'De Zaak Alzheimer' was de derde bioscoopfilm van regisseur Erik Van Looy, en een verfilming van het gelijknamige boek van Jef Geeraerts. Jan Decleir speelt er de huurmoordenaar die aan de ziekte van Alzheimer lijdt en Koen De Bouw en Werner Desmedt een berucht Antwerps rechercheduo. Ook onder meer Hilde De Baerdemaeker, Lucas Van den Eynde en Deborah Ostrega zijn in de film te zien.