De Hollywoodlegende liet onlangs weten dat er nog steeds een sequel voor de stripverfilming 'Dick Tracy' op stapel staat. Daarnaast zou Beatty ook aan het werken zijn aan een nog naamloze komedie, die hij ook zelf geschreven heeft. Over de plot is nog niets bekend, maar de casting is naar verluidt al onderweg. Meer informatie zal ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten.

Het was lang geleden dat Beatty nog eens van zich had laten horen. In 1998 regisseerde hij 'Bulworth', een politieke satire waarin hij zelf de hoofdrol vertolkte. Hij maakte vooral furore in de jaren '60 en '70, door iconische rollen in films als 'Bonnie & Clyde' en de western 'McCabe & Mrs. Miller'. In 1991 won hij een Oscar voor zijn regie van 'Reds'. (MD)

De Hollywoodlegende liet onlangs weten dat er nog steeds een sequel voor de stripverfilming 'Dick Tracy' op stapel staat. Daarnaast zou Beatty ook aan het werken zijn aan een nog naamloze komedie, die hij ook zelf geschreven heeft. Over de plot is nog niets bekend, maar de casting is naar verluidt al onderweg. Meer informatie zal ongetwijfeld niet lang meer op zich laten wachten. Het was lang geleden dat Beatty nog eens van zich had laten horen. In 1998 regisseerde hij 'Bulworth', een politieke satire waarin hij zelf de hoofdrol vertolkte. Hij maakte vooral furore in de jaren '60 en '70, door iconische rollen in films als 'Bonnie & Clyde' en de western 'McCabe & Mrs. Miller'. In 1991 won hij een Oscar voor zijn regie van 'Reds'. (MD)