De twee 'Despicable Me'-films betekenden slechts een start voor de klungelige doch goedhartige sidekicks van Gru. De populariteit die de wezentjes te danken hebben aan die animatieprenten vertaalt zich nu in een eigen langspeelfilm. 'Minions' zal bij ons te zien zijn vanaf 8 juli 2015, maar je kan onderaan dit artikel alvast de allereerste trailer bekijken.

Daarin zie je waar de Minions eigenlijk vandaan komen. Ze bestaan al sinds mensenheugenis en zijn steevast op zoek naar de gemeenste schurk om te dienen. Een meester vinden is niet zo moeilijk, zorgen dat ze hem niet ombrengen is een andere zaak. Zo hebben de gele piepstemmetjes iets te maken met het uitsterven van de dinosaurussen, de bouw van de piramides en de ondergang van Napoleon. Uiteindelijk trekken Kevin, Stuart en Bob erop uit om de oppervillain te zoeken waarbij ze uiteindelijk in New York belanden. (WH)

De twee 'Despicable Me'-films betekenden slechts een start voor de klungelige doch goedhartige sidekicks van Gru. De populariteit die de wezentjes te danken hebben aan die animatieprenten vertaalt zich nu in een eigen langspeelfilm. 'Minions' zal bij ons te zien zijn vanaf 8 juli 2015, maar je kan onderaan dit artikel alvast de allereerste trailer bekijken.Daarin zie je waar de Minions eigenlijk vandaan komen. Ze bestaan al sinds mensenheugenis en zijn steevast op zoek naar de gemeenste schurk om te dienen. Een meester vinden is niet zo moeilijk, zorgen dat ze hem niet ombrengen is een andere zaak. Zo hebben de gele piepstemmetjes iets te maken met het uitsterven van de dinosaurussen, de bouw van de piramides en de ondergang van Napoleon. Uiteindelijk trekken Kevin, Stuart en Bob erop uit om de oppervillain te zoeken waarbij ze uiteindelijk in New York belanden. (WH)