Vier criminele vrienden uit Amsterdam sluiten het duo 21 dagen op in een loods. Nadat het losgeld is betaald en de twee gegijzelden zijn bevrijd, maakt Heineken met de politie jacht op de daders.

De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door Rutger Hauer (Alfred Heineken), Reinout Scholten van Aschat (Rem) en Gijs Naber (Cor). Het personage Rem is een samenvoeging van mede-ontvoerders Willem Holleeder en Martin Erkamps, wiens bijnaam Remmetje was. Maarten Treurniet (De passievrucht, 2003) deed de regie en was co-scenarist.

De thriller is vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien, als de rechter dat tenminste niet verbiedt. Donderdag dient het kort geding dat Holleeder aanspande tegen producent IDTV Film. Hij wil een verbod op de film. (Belga)

Vier criminele vrienden uit Amsterdam sluiten het duo 21 dagen op in een loods. Nadat het losgeld is betaald en de twee gegijzelden zijn bevrijd, maakt Heineken met de politie jacht op de daders. De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door Rutger Hauer (Alfred Heineken), Reinout Scholten van Aschat (Rem) en Gijs Naber (Cor). Het personage Rem is een samenvoeging van mede-ontvoerders Willem Holleeder en Martin Erkamps, wiens bijnaam Remmetje was. Maarten Treurniet (De passievrucht, 2003) deed de regie en was co-scenarist. De thriller is vanaf 27 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien, als de rechter dat tenminste niet verbiedt. Donderdag dient het kort geding dat Holleeder aanspande tegen producent IDTV Film. Hij wil een verbod op de film. (Belga)