B-B-B-BATMAN! Het logo van de zwart gecapete vleermuisman bestaat intussen 72 jaar, en heeft al die jaren een flinke facelift ondergaan. Het ene jaar al explicieter dan het andere. Een artiest heeft de evolutie van het bekende beeldmerk onder de loep genomen en mooi in kaart gebracht.

In vergelijking met 1940, toen de fictieve superheld met 'Batman & Robin: The Boy Wonder' zijn eerste serie kreeg, is het logo van de recente 'The Dark Knight Rises' zowaar verbrijzeld. Oordeel zelf.

Het werk is van de hand van Cathryn Lavery én in beperkte oplage verkrijgbaar in posterformaat. (DB)

B-B-B-BATMAN! Het logo van de zwart gecapete vleermuisman bestaat intussen 72 jaar, en heeft al die jaren een flinke facelift ondergaan. Het ene jaar al explicieter dan het andere. Een artiest heeft de evolutie van het bekende beeldmerk onder de loep genomen en mooi in kaart gebracht.In vergelijking met 1940, toen de fictieve superheld met 'Batman & Robin: The Boy Wonder' zijn eerste serie kreeg, is het logo van de recente 'The Dark Knight Rises' zowaar verbrijzeld. Oordeel zelf.Het werk is van de hand van Cathryn Lavery én in beperkte oplage verkrijgbaar in posterformaat. (DB)