Bekijk ook de video's van Joël De Ceulaer, Dave Mestdach en Marleen Temmerman. Morgen is het de beurt aan Assita Kanko.

Noot vooraf: Paul Baeten Gronda blijkt een kind van zijn tijd te zijn, en kon niet kiezen. U vaart daar echter wel bij: geen drie, maar zes filmpjes vandaag.

Larry Dave - Bald Asshole

Ik weet niet wie Larry Dave is, maar hij lijkt alleszins hard op de bekende Amerikaanse komiek Larry David. Bald Asshole: vat het allemaal samen. Misschien wil ik wel Larry David worden als ik oud ben.

Philip Roth geïnterviewed door Benjamin Taylor

... of nee, doe toch maar Philip Roth. Zijn verveelde blik in het begin, en dan die ontwapende eerlijkheid over zijn schrijverschap.

Little Feat - Willin'

Een van de schoonste songs aller tijden. Dat zeg ik niet, dat is gewoon zo. Heel veel pagina's op geschreven, op dit nummer. Troost, humor, wine en liefde is all you need.

Straus Park Book Trailer

De helft van het regisseursduo die deze trailer voor mijn laatste roman maakte, is een van mijn beste vrienden sinds de 13e eeuw. We reden samen met goedkope brommers door Haacht en een moment later was hij een van de meest getalenteerde regisseurs in het land. Als ik ooit iets voor beeld schrijf, dan wil ik dat hij het regisseert. Oké: ook omdat ik hem dan op de zenuwen kan werken door op de set de bald asshole uit te hangen.

DIG

Er zijn niet veel goede kortfilms. Dit is een goede kortfilm.

Walls of Jericho - American Dream

Vrouwen kunnen alles, en meestal a. harder, b. beter en c. veel grappiger. THANK YOOUUUUUUU.

Noot vooraf: Paul Baeten Gronda blijkt een kind van zijn tijd te zijn, en kon niet kiezen. U vaart daar echter wel bij: geen drie, maar zes filmpjes vandaag. Ik weet niet wie Larry Dave is, maar hij lijkt alleszins hard op de bekende Amerikaanse komiek Larry David. Bald Asshole: vat het allemaal samen. Misschien wil ik wel Larry David worden als ik oud ben.... of nee, doe toch maar Philip Roth. Zijn verveelde blik in het begin, en dan die ontwapende eerlijkheid over zijn schrijverschap. Een van de schoonste songs aller tijden. Dat zeg ik niet, dat is gewoon zo. Heel veel pagina's op geschreven, op dit nummer. Troost, humor, wine en liefde is all you need.De helft van het regisseursduo die deze trailer voor mijn laatste roman maakte, is een van mijn beste vrienden sinds de 13e eeuw. We reden samen met goedkope brommers door Haacht en een moment later was hij een van de meest getalenteerde regisseurs in het land. Als ik ooit iets voor beeld schrijf, dan wil ik dat hij het regisseert. Oké: ook omdat ik hem dan op de zenuwen kan werken door op de set de bald asshole uit te hangen.Er zijn niet veel goede kortfilms. Dit is een goede kortfilm.Vrouwen kunnen alles, en meestal a. harder, b. beter en c. veel grappiger. THANK YOOUUUUUUU.