Volgend jaar met Valentijn verschijnt er een 3D-biopic over tieneridool Justin Bieber. Daarin zal de zestienjarige popzanger zichzelf vertolken. Momenteel onderhandelt filmproductiemaatschappij Paramount met Oscar-winnaar Davis Guggenheim ('An Inconvenient Truth') als regisseur. De vooralsnog titelloze film zal ook beeldmateriaal bevatten van Biebers huidige concerttournee.

Een biopic alleen lijkt voor Bieber nog niet voldoende om zijn wel érg korte 'levensverhaal' te berde te brengen, want hij werkt as we speak ook aan zijn memoires. Die worden in oktober - in boekvorm - uitgegeven door HarperCollins. De autobiografie - getiteld 'Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story' - zal ook 'nooit eerder vertoonde' foto's van Bieber bevatten en gaat gepaard met een stripboekversie.

Zit íemand hier op te wachten? Behalve dan dit driejarig meisje.

See more funny videos and Funny Videos at Today's Big Thing.

Michael Ilegems

Volgend jaar met Valentijn verschijnt er een 3D-biopic over tieneridool Justin Bieber. Daarin zal de zestienjarige popzanger zichzelf vertolken. Momenteel onderhandelt filmproductiemaatschappij Paramount met Oscar-winnaar Davis Guggenheim ('An Inconvenient Truth') als regisseur. De vooralsnog titelloze film zal ook beeldmateriaal bevatten van Biebers huidige concerttournee. Een biopic alleen lijkt voor Bieber nog niet voldoende om zijn wel érg korte 'levensverhaal' te berde te brengen, want hij werkt as we speak ook aan zijn memoires. Die worden in oktober - in boekvorm - uitgegeven door HarperCollins. De autobiografie - getiteld 'Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story' - zal ook 'nooit eerder vertoonde' foto's van Bieber bevatten en gaat gepaard met een stripboekversie. Zit íemand hier op te wachten? Behalve dan dit driejarig meisje.See more funny videos and Funny Videos at Today's Big Thing. Michael Ilegems