In mei kondigde het productiebedrijf Eon Productions aan dat Boyle de regie voor de 25e film over geheim agent 007 zou overnemen. Daniel Craig zal opnieuw de rol van de welbespraakte en pientere James Bond vertolken. Het draaien van de film is gepland voor begin december dit jaar, klinkt het.

In Groot-Brittannië zal de film in oktober 2019 op het witte doek komen. Boyle verwierf een cultstatus met zijn film 'Trainspotting', die zich in het drugsmilieu van de jaren negentig in Schotland afspeelt. Hij boekte zijn grootste succes met 'Slumdog Millionaire' uit 2008. De film won liefst acht Oscars, waarvoor die voor de beste regisseur.

In mei kondigde het productiebedrijf Eon Productions aan dat Boyle de regie voor de 25e film over geheim agent 007 zou overnemen. Daniel Craig zal opnieuw de rol van de welbespraakte en pientere James Bond vertolken. Het draaien van de film is gepland voor begin december dit jaar, klinkt het. In Groot-Brittannië zal de film in oktober 2019 op het witte doek komen. Boyle verwierf een cultstatus met zijn film 'Trainspotting', die zich in het drugsmilieu van de jaren negentig in Schotland afspeelt. Hij boekte zijn grootste succes met 'Slumdog Millionaire' uit 2008. De film won liefst acht Oscars, waarvoor die voor de beste regisseur.