Enkel Roger Moore (zeven keer) en Sean Connery (zes keer) vertolkten de rol van geheim agent 007 vaker.

De 35-jarige Daniel Craig maakt hiermee een einde aan speculaties over een eventuele opvolger. Er zouden al gesprekken gevoerd zijn met de 40-jarige Britse acteur Idris Alba die in de Amerikaanse serie The Wire de rol van Gangster Russell „Stringer" Bell speelt. Hij zou dan de eerste zwarte acteur geweest zijn die de rol krijgt.

Maar blijkbaar zijn de makers van de films tevreden met het iets ruigere en rauwere karakter dat Craig James Bond, na de gentlemen Pierce Brosnan en Roger Moore, bezorgde.

Eind oktober gaat de laatste James Bond film Skyfall in première met naast Daniel Craig ook Ralph Fiennes en Javier Bardem in de hoofdrollen. (MS)

Enkel Roger Moore (zeven keer) en Sean Connery (zes keer) vertolkten de rol van geheim agent 007 vaker. De 35-jarige Daniel Craig maakt hiermee een einde aan speculaties over een eventuele opvolger. Er zouden al gesprekken gevoerd zijn met de 40-jarige Britse acteur Idris Alba die in de Amerikaanse serie The Wire de rol van Gangster Russell „Stringer" Bell speelt. Hij zou dan de eerste zwarte acteur geweest zijn die de rol krijgt. Maar blijkbaar zijn de makers van de films tevreden met het iets ruigere en rauwere karakter dat Craig James Bond, na de gentlemen Pierce Brosnan en Roger Moore, bezorgde. Eind oktober gaat de laatste James Bond film Skyfall in première met naast Daniel Craig ook Ralph Fiennes en Javier Bardem in de hoofdrollen. (MS)