In oktober vorig jaar kwam in de Verenigde Staten de horrorkomedie 'Zombieland' uit. Daarin zien we hoe Woody Harrelson en een klungelige Jesse Eisenberg trachten te overleven in een wereld vol zombies. Eisenberg, die een fobicus met darmproblemen speelt, houdt zich sterk dankzij een rist zelfopgelegde regels à la 'never look back', 'always wear a seatbelt' en 'don't be a hero'; Harrelson moet daar niets van weten en knalt lustig zijn shotgun leeg.

'Zombieland' werd een culthit, haalde een IMDb-score van bijna acht op tien en filmstudio's allerhande raakten zéér geïnteresseerd in het kunnen van regisseur Ruben Fleischer. Nadat hij onder meer het aanbod afsloeg om de opvolger van 'The Hangover' te regisseren - smaakvol getiteld 'The Bachelorettes' - en in de running was om 'Mission: Impossible IV' onder zijn hoede te nemen, zou hij nu dicht bij een deal zijn om de komedie '30 Minutes or Less' te draaien.

De nieuwe film zou net als 'Zombieland' de kijkers aan het lachen moeten brengen. Dit keer niet door myriaden ondoden op ze los te laten, maar met een verhaal over een pizzabezorger die verwikkeld raakt in een bizarre affaire. De hoofdrol zou zijn weggelegd voor Danny McBride. In onze contreien geen grote naam maar in de Verenigde Staten onder meer bekend van de serie 'Eastbound & Down', waarin hij een tophonkballer speelt die vanwege een burn-out leerkracht lichamelijke opvoeding wordt op zijn oude school.

De opnames van '30 Minutes or Less' zouden beginnen nadat Fleischer het tweede seizoen van 'Eastbound & Down' heeft ingeblikt. Daarna volgt nog het met de originele titel behepte 'Zombieland 2'.

Hier de trailer van 'Zombieland':

Sam De Ryck

In oktober vorig jaar kwam in de Verenigde Staten de horrorkomedie 'Zombieland' uit. Daarin zien we hoe Woody Harrelson en een klungelige Jesse Eisenberg trachten te overleven in een wereld vol zombies. Eisenberg, die een fobicus met darmproblemen speelt, houdt zich sterk dankzij een rist zelfopgelegde regels à la 'never look back', 'always wear a seatbelt' en 'don't be a hero'; Harrelson moet daar niets van weten en knalt lustig zijn shotgun leeg. 'Zombieland' werd een culthit, haalde een IMDb-score van bijna acht op tien en filmstudio's allerhande raakten zéér geïnteresseerd in het kunnen van regisseur Ruben Fleischer. Nadat hij onder meer het aanbod afsloeg om de opvolger van 'The Hangover' te regisseren - smaakvol getiteld 'The Bachelorettes' - en in de running was om 'Mission: Impossible IV' onder zijn hoede te nemen, zou hij nu dicht bij een deal zijn om de komedie '30 Minutes or Less' te draaien. De nieuwe film zou net als 'Zombieland' de kijkers aan het lachen moeten brengen. Dit keer niet door myriaden ondoden op ze los te laten, maar met een verhaal over een pizzabezorger die verwikkeld raakt in een bizarre affaire. De hoofdrol zou zijn weggelegd voor Danny McBride. In onze contreien geen grote naam maar in de Verenigde Staten onder meer bekend van de serie 'Eastbound & Down', waarin hij een tophonkballer speelt die vanwege een burn-out leerkracht lichamelijke opvoeding wordt op zijn oude school.De opnames van '30 Minutes or Less' zouden beginnen nadat Fleischer het tweede seizoen van 'Eastbound & Down' heeft ingeblikt. Daarna volgt nog het met de originele titel behepte 'Zombieland 2'. Hier de trailer van 'Zombieland':Sam De Ryck