In een voice-over praat Luke Skywalker over de sterke aanwezigheid van De Kracht in zijn familie. Bekijk de langverwachte tweede trailer:

December

'Star Wars VII: The Force Awakens, die op 18 december in onze filmzalen wordt verwacht, speelt zich 30 jaar na 'Return of the Jedi' af. Het is de eerste productie in de franchise zonder bedenker George Lucas, maar wel J.J. Abrams in de regiestoel.

In november werd al een eerste trailer op de wereld losgelaten. Net als toen gaan fans op de sociale media ook nu weer uit hun dak.

'Kippenvel'

In een voice-over praat Luke Skywalker over de sterke aanwezigheid van De Kracht in zijn familie. Bekijk de langverwachte tweede trailer:'Star Wars VII: The Force Awakens, die op 18 december in onze filmzalen wordt verwacht, speelt zich 30 jaar na 'Return of the Jedi' af. Het is de eerste productie in de franchise zonder bedenker George Lucas, maar wel J.J. Abrams in de regiestoel. In november werd al een eerste trailer op de wereld losgelaten. Net als toen gaan fans op de sociale media ook nu weer uit hun dak.