Crossover Lab Lowlands is nog op zoek naar professionals uit Vlaanderen en Nederland om van zondagavond 25 tot vrijdag 30 april samen de creatieve en commerciële uitdagingen van crossmediale content en projecten te ontdekken. Dit aan de hand van kennisoverdracht, brainstormsessies, projectontwikkeling en pitchings. Meer informatie daarover vindt u hier.

Ook wordt nog gezocht naar observers om de Final Pitching Day op 30 april te volgen. De deelnemers van het lab presenteren die dag hun net ontwikkelde crossmediale projecten. Meer informatie over het profiel van observer vindt u ook op bovenstaande website, waar u vervolgens ook nog een informatief filmpje over de Crossover Labs kunt bekijken.

Wees er snel bij, de deadline om aan te melden is 22 maart !

Elisah Vandaele

Crossover Lab Lowlands is nog op zoek naar professionals uit Vlaanderen en Nederland om van zondagavond 25 tot vrijdag 30 april samen de creatieve en commerciële uitdagingen van crossmediale content en projecten te ontdekken. Dit aan de hand van kennisoverdracht, brainstormsessies, projectontwikkeling en pitchings. Meer informatie daarover vindt u hier. Ook wordt nog gezocht naar observers om de Final Pitching Day op 30 april te volgen. De deelnemers van het lab presenteren die dag hun net ontwikkelde crossmediale projecten. Meer informatie over het profiel van observer vindt u ook op bovenstaande website, waar u vervolgens ook nog een informatief filmpje over de Crossover Labs kunt bekijken. Wees er snel bij, de deadline om aan te melden is 22 maart ! Elisah Vandaele