De competitiefilm Copie Conforme van Abbas Kiarostami maakt de oversteek naar de Verenigde Staten. IFC Films heeft de Amerikaanse rechten verworven van het door Juliette Binoche gedragen drama over een ontmoeting in Italië tussen een schrijver (William Shimell) en een Franse galerijhoudster (Binoche) die enige uren met elkaar doorbrengen in een klein dorpje.

In Frankrijk is de film net als in België en Zwitserland op woensdag 19 mei in de zalen gekomen. De film is ook verkocht aan verdelers die de film naar zalen in Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië, Uruguay, Paraguay, Chili, Hongkong en het Hoge Noorden zullen brengen.

Sam De Ryck

De competitiefilm Copie Conforme van Abbas Kiarostami maakt de oversteek naar de Verenigde Staten. IFC Films heeft de Amerikaanse rechten verworven van het door Juliette Binoche gedragen drama over een ontmoeting in Italië tussen een schrijver (William Shimell) en een Franse galerijhoudster (Binoche) die enige uren met elkaar doorbrengen in een klein dorpje. In Frankrijk is de film net als in België en Zwitserland op woensdag 19 mei in de zalen gekomen. De film is ook verkocht aan verdelers die de film naar zalen in Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië, Uruguay, Paraguay, Chili, Hongkong en het Hoge Noorden zullen brengen. Sam De Ryck