De legendarische Italiaanse componist Ennio Morricone heeft tijdens een college aan de universiteit van Rome zwaar uitgehaald naar de manier zijn muziek werd gebruikt in 'Django Unchained'. Hij voegde er aan toe dat hij een samenwerking met de regisseur niet meer ziet zitten. 'Hij plaats muziek in zijn films zonder samenhang"


"Tarantino zei dat hij, na Inglourious Basterds, opnieuw met mij wou werken. Ik zei dat ik niet kon, omdat hij me niet genoeg tijd had gegeven. Dus gebruikte hij gewoon een nummer dat ik daarvoor al had geschreven."

Morricone bleek ook geen fan te zijn van die laatste film: "Om eerlijk te zijn, de film doet me weinig. Te veel bloed."


Ennio Morricone is een levende legende onder de filmcomponisten. Hij heeft in totaal al meer dan 500 films van muziek voorzien, waaronder de westernklassieker 'The Good, The Bad and The Ugly'. De Italiaan werkte al eerder samen met Tarantino aan 'Kill Bill: Vol. 1', 'Kill Bill: Vol. 2' en 'Inglourious Basterds', maar een vijfde samenwerking lijkt uitgesloten. (XVdL)

De legendarische Italiaanse componist Ennio Morricone heeft tijdens een college aan de universiteit van Rome zwaar uitgehaald naar de manier zijn muziek werd gebruikt in 'Django Unchained'. Hij voegde er aan toe dat hij een samenwerking met de regisseur niet meer ziet zitten. 'Hij plaats muziek in zijn films zonder samenhang" "Tarantino zei dat hij, na Inglourious Basterds, opnieuw met mij wou werken. Ik zei dat ik niet kon, omdat hij me niet genoeg tijd had gegeven. Dus gebruikte hij gewoon een nummer dat ik daarvoor al had geschreven." Morricone bleek ook geen fan te zijn van die laatste film: "Om eerlijk te zijn, de film doet me weinig. Te veel bloed." Ennio Morricone is een levende legende onder de filmcomponisten. Hij heeft in totaal al meer dan 500 films van muziek voorzien, waaronder de westernklassieker 'The Good, The Bad and The Ugly'. De Italiaan werkte al eerder samen met Tarantino aan 'Kill Bill: Vol. 1', 'Kill Bill: Vol. 2' en 'Inglourious Basterds', maar een vijfde samenwerking lijkt uitgesloten. (XVdL)