Bale ontmoette zeven patiënten in het medisch centrum van Aurora in Colorado. In een cinemazaal in dat stadje opende een schutter het vuur tijdens de première van The Dark Knight Rises. Volgens de krant bracht Bale zo'n 10 minuten door bij elke patiënt, en ontmoette hij de dokters, agenten en ambulanciers die na de aanval opgetrommeld werden.

Bij de schietpartij vielen 12 doden en raakten 58 mensen gewond. De 24-jarige verdachte James Holmes verscheen voor de rechtbank, waar hij opviel door zijn apathische houding. (Belga/RDM)

Bale ontmoette zeven patiënten in het medisch centrum van Aurora in Colorado. In een cinemazaal in dat stadje opende een schutter het vuur tijdens de première van The Dark Knight Rises. Volgens de krant bracht Bale zo'n 10 minuten door bij elke patiënt, en ontmoette hij de dokters, agenten en ambulanciers die na de aanval opgetrommeld werden. Bij de schietpartij vielen 12 doden en raakten 58 mensen gewond. De 24-jarige verdachte James Holmes verscheen voor de rechtbank, waar hij opviel door zijn apathische houding. (Belga/RDM)