Mayhew vertolkte Chewbacca in de originele Star Warstrilogie (episode III, IV en V) en in Episode VI: Revenge of the Sith, de meest recente film uit de franchise. Ook voor Episode VII: The Force Awakens, de nieuwe Star Wars die in december uitkomt, kruipt de 71-jarige acteur in de huid van het harige personage.

Eerder maakte FACTS, een conventie die anime, scifi en comics verenigt, al enkele bijzondere gasten bekend. Zo zal Christopher Lloyd aanwezig zijn, die Dr. Emmet Brown vertolkt in Back to the Future. Ook Alfie Allen, Theon Greyjoy in Game of Thrones, is van de partij voor een handtekening en een babbel. Voor de fans van Doctor Who is het dan weer uitkijken naar Sylvester McCoy, de 'zevende Doctor'. Hij vertolkte het iconische personage van 1987 tot 1989 en in 1996.

FACTS vindt plaats op 26 en 27 september in Flanders Expo in Gent. Meer info vind je op de site van FACTS.(JVL)

Mayhew vertolkte Chewbacca in de originele Star Warstrilogie (episode III, IV en V) en in Episode VI: Revenge of the Sith, de meest recente film uit de franchise. Ook voor Episode VII: The Force Awakens, de nieuwe Star Wars die in december uitkomt, kruipt de 71-jarige acteur in de huid van het harige personage.Eerder maakte FACTS, een conventie die anime, scifi en comics verenigt, al enkele bijzondere gasten bekend. Zo zal Christopher Lloyd aanwezig zijn, die Dr. Emmet Brown vertolkt in Back to the Future. Ook Alfie Allen, Theon Greyjoy in Game of Thrones, is van de partij voor een handtekening en een babbel. Voor de fans van Doctor Who is het dan weer uitkijken naar Sylvester McCoy, de 'zevende Doctor'. Hij vertolkte het iconische personage van 1987 tot 1989 en in 1996. FACTS vindt plaats op 26 en 27 september in Flanders Expo in Gent. Meer info vind je op de site van FACTS.(JVL)