Actrice Kirsten Dunst, zangeres en actrice Vanessa Paradis, acteur Donald Sutherland en regisseur Arnaud Desplechin zetelen dit jaar mee in de jury van het 69ste filmfestival van Cannes. De jury bestaat uit negen leden, zo hebben de organisatoren maandag bekendgemaakt.

De Italiaanse actrice Valeria Golino, de Hongaarse regisseur en scenarioschrijver Laszlo Nemes, de Deense acteur Mads Mikkelsen en de Iraanse producer Katayoon Shahabi vervolledigen de jury, die wordt voorgezeten door de Australische regisseur, scenarioschrijver en filmproducent George Miller.

De 69ste editie van het filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 11 tot 22 mei. Café Society, de nieuwe van Woody Allen, is de openingsfilm.

Actrice Kirsten Dunst, zangeres en actrice Vanessa Paradis, acteur Donald Sutherland en regisseur Arnaud Desplechin zetelen dit jaar mee in de jury van het 69ste filmfestival van Cannes. De jury bestaat uit negen leden, zo hebben de organisatoren maandag bekendgemaakt.De Italiaanse actrice Valeria Golino, de Hongaarse regisseur en scenarioschrijver Laszlo Nemes, de Deense acteur Mads Mikkelsen en de Iraanse producer Katayoon Shahabi vervolledigen de jury, die wordt voorgezeten door de Australische regisseur, scenarioschrijver en filmproducent George Miller.De 69ste editie van het filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 11 tot 22 mei. Café Society, de nieuwe van Woody Allen, is de openingsfilm.