De internationale première van The Broken Circle Breakdown tijdens het Filmfestival van Berlijn is onthaald op een minutenlang applaus tijdens de eindgeneriek.

De voorstelling vond plaats in het Friedrichstadt-Palast en werd bijgewoond door meer dan 1.400 festivalgangers. Naast regisseur Felix Groeningen en producent Dirk Impens waren ook hoofdacteurs Veerle Baetens en Johan Heldenbergh en muzikant Nils De Caster aanwezig.

Als extraatje zongen de twee acteurs samen met Nils De Caster de song 'Didn't Leave Nobody But The Baby' ('Go to Sleep, Little Baby') live op het podium, wat opnieuw een enthousiast handgeklap losweekte.

Naast het publieke succes op het Internationaal Filmfestival van Berlijn, behoort de film ook tot één van de 'hot tickets' op de European Film Market, de filmmarkt van de Berlinale. The Match Factory, de sales agent die The Broken Circle Breakdown in het buitenland verkoopt, rapporteert een grote interesse uit verschillende landen. Er wordt dan ook verwacht dat er nog voor het einde van het festival distributiedeals zullen worden gesloten. (DB)

De internationale première van The Broken Circle Breakdown tijdens het Filmfestival van Berlijn is onthaald op een minutenlang applaus tijdens de eindgeneriek. De voorstelling vond plaats in het Friedrichstadt-Palast en werd bijgewoond door meer dan 1.400 festivalgangers. Naast regisseur Felix Groeningen en producent Dirk Impens waren ook hoofdacteurs Veerle Baetens en Johan Heldenbergh en muzikant Nils De Caster aanwezig. Als extraatje zongen de twee acteurs samen met Nils De Caster de song 'Didn't Leave Nobody But The Baby' ('Go to Sleep, Little Baby') live op het podium, wat opnieuw een enthousiast handgeklap losweekte. Naast het publieke succes op het Internationaal Filmfestival van Berlijn, behoort de film ook tot één van de 'hot tickets' op de European Film Market, de filmmarkt van de Berlinale. The Match Factory, de sales agent die The Broken Circle Breakdown in het buitenland verkoopt, rapporteert een grote interesse uit verschillende landen. Er wordt dan ook verwacht dat er nog voor het einde van het festival distributiedeals zullen worden gesloten. (DB)