Een monumentale reeks als Breaking Bad verdient in de eerste plaats tonnen respect, en daar ontbreekt het de makers niet aan.

Het filmpje raast in sneltreinvaart doorheen vijf seizoenen van sublieme televisie, waarin enkele opvallende elementen uit de reeks worden aangehaald. Toch schemert hier en daar kritiek door - met een knipoog weliswaar. Zo nemen de makers de talloze langdradige tafelscènes waarin het gezin White zwijgzame blikken met elkaar uitwisselt op de korrel, maar meer dan in onschuldige karikaturen verpakte bemerkingen zijn het niet.

Anderzijds worden de sensationele actiescènes en de ijzersterke onliners van Walter White ("Say my name" - "Heisenberg" - "You're goddamn right!") op lyrische 'awesomes' onthaald. Een hilarische synopsis van een absolute kwaliteitsreeks, gepresenteerd op een vrolijk badinerende wijze. Enjoy.

Een monumentale reeks als Breaking Bad verdient in de eerste plaats tonnen respect, en daar ontbreekt het de makers niet aan. Het filmpje raast in sneltreinvaart doorheen vijf seizoenen van sublieme televisie, waarin enkele opvallende elementen uit de reeks worden aangehaald. Toch schemert hier en daar kritiek door - met een knipoog weliswaar. Zo nemen de makers de talloze langdradige tafelscènes waarin het gezin White zwijgzame blikken met elkaar uitwisselt op de korrel, maar meer dan in onschuldige karikaturen verpakte bemerkingen zijn het niet. Anderzijds worden de sensationele actiescènes en de ijzersterke onliners van Walter White ("Say my name" - "Heisenberg" - "You're goddamn right!") op lyrische 'awesomes' onthaald. Een hilarische synopsis van een absolute kwaliteitsreeks, gepresenteerd op een vrolijk badinerende wijze. Enjoy.