Paul zal in de huid kruipen van Joshua, de Hebreeuwse slaaf en rechterhand van Mozes die het volk meevoert naar het Beloofde Land. De rol van Mozes wordt vertolkt door Christian Bale, onder meer bekend van de Batman-films. Ook Ben Kingsley maakt z'n opwachting in de gedaante van een Hebreeuwse schriftgeleerde.

Het script is van de hand van Oscarwinnaar Steven Zaillian, die eerder ook 'Shindler's List' en 'The Girl With The Dragon Tattoo' neerpende. De film komt in december 2014 in de zalen. Hollywood lijkt de Bijbel ontdekt te hebben want binnenkort komt ook 'Noah' uit, een film van Darren Aronofsky. (QSS)

Paul zal in de huid kruipen van Joshua, de Hebreeuwse slaaf en rechterhand van Mozes die het volk meevoert naar het Beloofde Land. De rol van Mozes wordt vertolkt door Christian Bale, onder meer bekend van de Batman-films. Ook Ben Kingsley maakt z'n opwachting in de gedaante van een Hebreeuwse schriftgeleerde. Het script is van de hand van Oscarwinnaar Steven Zaillian, die eerder ook 'Shindler's List' en 'The Girl With The Dragon Tattoo' neerpende. De film komt in december 2014 in de zalen. Hollywood lijkt de Bijbel ontdekt te hebben want binnenkort komt ook 'Noah' uit, een film van Darren Aronofsky. (QSS)