Blake Lively wordt de tegenspeelster van de Britse acteur Sasha Baron Cohen in de film over het leven van Queen-zanger Freddie Mercury. De actrice zal in de huid kruipen van Mary Austin, de enige vrouw voor wie Mercury ooit viel.

Voor de rol van de legendarische Queen-frontman had Cohen al in 2010 bevestigd. Het script voor de film werd geschreven door Peter Morgan, de scenarioschrijver van 'The Queen' en 'Frost/Nixon'. De prent zal gaan over de periode tussen het ontstaan van de rockgroep en hun Live Aid-concert in 1985. (DB)

Blake Lively wordt de tegenspeelster van de Britse acteur Sasha Baron Cohen in de film over het leven van Queen-zanger Freddie Mercury. De actrice zal in de huid kruipen van Mary Austin, de enige vrouw voor wie Mercury ooit viel.Voor de rol van de legendarische Queen-frontman had Cohen al in 2010 bevestigd. Het script voor de film werd geschreven door Peter Morgan, de scenarioschrijver van 'The Queen' en 'Frost/Nixon'. De prent zal gaan over de periode tussen het ontstaan van de rockgroep en hun Live Aid-concert in 1985. (DB)