Darren Aronosky, regisseur van onder meer 'Black Swan', 'The Wrestler' en 'Requiem for a Dream', steekt het niet onder stoelen of banken dat hij Christian Bale graag als hoofdrolspeler wil in zijn nieuwste film 'Noah'. Dat project loopt momenteel nog niet echt van een leien dakje, aangezien Aronofsky voor deze film maar geen tweede geldschieter vindt naast maatschappij New Regency. Met een grote naam zoals Bale hoopt Aronosky wellicht een tweede maatschappij te strikken. Paramount, Summit en 20th Century Fox hebben echter al wel interesse getoond in 'Noah'. Daarnaast heeft Aronofsky een goede overeenkomst met Fox, wat er dus op wijst dat die tweede geldschieter weldra een feit zal zijn.

Christian Bale zal volgend jaar onder meer te zien zijn in '13 Flowers of Nanjing', een Chinese productie over het bloedbad van Nanjing van 1937, en de nieuwste Batman-film 'The Dark Knight Rises'.

(NM)

Darren Aronosky, regisseur van onder meer 'Black Swan', 'The Wrestler' en 'Requiem for a Dream', steekt het niet onder stoelen of banken dat hij Christian Bale graag als hoofdrolspeler wil in zijn nieuwste film 'Noah'. Dat project loopt momenteel nog niet echt van een leien dakje, aangezien Aronofsky voor deze film maar geen tweede geldschieter vindt naast maatschappij New Regency. Met een grote naam zoals Bale hoopt Aronosky wellicht een tweede maatschappij te strikken. Paramount, Summit en 20th Century Fox hebben echter al wel interesse getoond in 'Noah'. Daarnaast heeft Aronofsky een goede overeenkomst met Fox, wat er dus op wijst dat die tweede geldschieter weldra een feit zal zijn. Christian Bale zal volgend jaar onder meer te zien zijn in '13 Flowers of Nanjing', een Chinese productie over het bloedbad van Nanjing van 1937, en de nieuwste Batman-film 'The Dark Knight Rises'. (NM)