De film van Inarritu is een donkere komedie die het verhaal vertelt van een acteur op zijn retour. Ooit was hij de superheld 'Birdman', vandaag probeert hij er alles aan te doen om weer in de spotlights te komen en speelt hij mee in musicals op Broadway. De hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Michael Keaton, maar ook Emma Stone en Edward Norton hebben een rol in deze film.

En wie weet wint Inarittu met zijn openingsfilm 'Birdman' wel de Gouden Leeuw. Hij is een van de kandidaten die kans maakt op de hoofdprijs van het oudste filmfestival van Europa. In 2003 was de cineast ook al eens genomineerd voor een Gouden Leeuw voor zijn film '21 grams'. (LVR)

De film van Inarritu is een donkere komedie die het verhaal vertelt van een acteur op zijn retour. Ooit was hij de superheld 'Birdman', vandaag probeert hij er alles aan te doen om weer in de spotlights te komen en speelt hij mee in musicals op Broadway. De hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Michael Keaton, maar ook Emma Stone en Edward Norton hebben een rol in deze film.En wie weet wint Inarittu met zijn openingsfilm 'Birdman' wel de Gouden Leeuw. Hij is een van de kandidaten die kans maakt op de hoofdprijs van het oudste filmfestival van Europa. In 2003 was de cineast ook al eens genomineerd voor een Gouden Leeuw voor zijn film '21 grams'. (LVR)