London Evening Standard is onder de indruk van de acteerprestaties van Matthias Schoenaerts in 'De Rouille et d'os' van Jacques Audiard. De outsiderromance waarin hij schittert naast de Française Marion Cotillard werd tijdens het recente Filmfestival van Londen bekroond tot beste film, en is volgens de Britse krant een van de meest anticiperende films van het najaar.

'Het ziet er naar uit dat Cotillard een Oscarnominatie mag verwachten. Maar Schoenaerts moet niet onderdoen en kan iedereen verrassen', klinkt het. 'Hij zal niet langer Europa's bestbewaarde geheim blijven.'

De krant gaat nog een stapje verder: 'Als 2011 het doorbraakjaar van Oscarwinnaar Jean Dujardin was, dan is het dit jaar aan Matthias Schoenaerts.' (DB)

London Evening Standard is onder de indruk van de acteerprestaties van Matthias Schoenaerts in 'De Rouille et d'os' van Jacques Audiard. De outsiderromance waarin hij schittert naast de Française Marion Cotillard werd tijdens het recente Filmfestival van Londen bekroond tot beste film, en is volgens de Britse krant een van de meest anticiperende films van het najaar. 'Het ziet er naar uit dat Cotillard een Oscarnominatie mag verwachten. Maar Schoenaerts moet niet onderdoen en kan iedereen verrassen', klinkt het. 'Hij zal niet langer Europa's bestbewaarde geheim blijven.'De krant gaat nog een stapje verder: 'Als 2011 het doorbraakjaar van Oscarwinnaar Jean Dujardin was, dan is het dit jaar aan Matthias Schoenaerts.' (DB)