Murray schuwt de uitdaging niet en gaat in 'Hyde Park on the Hudson' de 32e Amerikaanse president vertolken. De film is gebaseerd op een hoorspel van de Britse radiozender BBC. Het radioscript werd naar een filmscript omgeturnd door de bedenker van het originele verhaal: Richard Nelson.

De regie van 'Hyde Park on Hudson' is in handen van Roger Michell. Michell regisseerder eerder al 'Changing Lanes', 'Morning Glory' en 'Notting Hill'.

Het stuk, dat zich afspeelt in 1939, gaat over de verboden relatie tussen Roosevelt en zijn nicht Margaret Stuckley. Terwijl koning maken de Britse koning George VI en koningin Elizabeth plannen om voor de eerste keer naar de VS af te reizen.

Na filmster Bob Harris in 'Lost In Translation', dokter Peter Venkman in 'Ghostbusters', sidekick John Bosley in 'Charlie's Angels' en gonzo journalist Hunter S. Thompson in 'Where The Buffalo Roam' neemt Murray voor het eerste de rol van president op zich.

Ondertussen treft Murray ook voorbereidingen voor 'Ghostbusters 3', die zouden niet in het gedrang komen.

Pieter Devriese

Murray schuwt de uitdaging niet en gaat in 'Hyde Park on the Hudson' de 32e Amerikaanse president vertolken. De film is gebaseerd op een hoorspel van de Britse radiozender BBC. Het radioscript werd naar een filmscript omgeturnd door de bedenker van het originele verhaal: Richard Nelson. De regie van 'Hyde Park on Hudson' is in handen van Roger Michell. Michell regisseerder eerder al 'Changing Lanes', 'Morning Glory' en 'Notting Hill'. Het stuk, dat zich afspeelt in 1939, gaat over de verboden relatie tussen Roosevelt en zijn nicht Margaret Stuckley. Terwijl koning maken de Britse koning George VI en koningin Elizabeth plannen om voor de eerste keer naar de VS af te reizen. Na filmster Bob Harris in 'Lost In Translation', dokter Peter Venkman in 'Ghostbusters', sidekick John Bosley in 'Charlie's Angels' en gonzo journalist Hunter S. Thompson in 'Where The Buffalo Roam' neemt Murray voor het eerste de rol van president op zich. Ondertussen treft Murray ook voorbereidingen voor 'Ghostbusters 3', die zouden niet in het gedrang komen.Pieter Devriese