Omdat het scenario van 'Iron Man 3' nog in volle constructie is, is het nog niet zeker welke rol Ben Kingsley op zich zal nemen. Volgens enkele insiders zal Kingsley hoegenaamd niet de hoofdslechterik spelen, maar eerder een secundair booswicht.

Aartsvijand

Het duurde niet lang na het bekendmaken van het nieuws dat de speculaties een hoge vlucht namen. Zo hopen vele fans dat Kingsley de rol van The Mandarin op zich zal nemen, de aartsvijand van Iron Man. In de strips is The Mandarin een wetenschappelijk genie die dankzij een nanotechnologisch virus allerhande superkrachten krijgt.

Ditmaal zal niet Jon Favreau in de regiestoel zetelen, maar neemt Shane Black het roer over. Black regisseerde in 2005 de misdaadkomedie 'Kiss Kiss Bang Bang' en is de bedenker van de 'Lethal Weapon'-films. Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow en Don Cheadle zullen allemaal terugkeren in hun respectievelijke rollen.

'Iron Man 3' wordt in de Amerikaanse bioscopen verwacht op 3 mei 2013. Eerst knalt de ijzeren superheld nog door het luchtruim in 'The Avengers', die bij ons op 25 april uitkomt. (JVDV)

Omdat het scenario van 'Iron Man 3' nog in volle constructie is, is het nog niet zeker welke rol Ben Kingsley op zich zal nemen. Volgens enkele insiders zal Kingsley hoegenaamd niet de hoofdslechterik spelen, maar eerder een secundair booswicht. Aartsvijand Het duurde niet lang na het bekendmaken van het nieuws dat de speculaties een hoge vlucht namen. Zo hopen vele fans dat Kingsley de rol van The Mandarin op zich zal nemen, de aartsvijand van Iron Man. In de strips is The Mandarin een wetenschappelijk genie die dankzij een nanotechnologisch virus allerhande superkrachten krijgt. Ditmaal zal niet Jon Favreau in de regiestoel zetelen, maar neemt Shane Black het roer over. Black regisseerde in 2005 de misdaadkomedie 'Kiss Kiss Bang Bang' en is de bedenker van de 'Lethal Weapon'-films. Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow en Don Cheadle zullen allemaal terugkeren in hun respectievelijke rollen. 'Iron Man 3' wordt in de Amerikaanse bioscopen verwacht op 3 mei 2013. Eerst knalt de ijzeren superheld nog door het luchtruim in 'The Avengers', die bij ons op 25 april uitkomt. (JVDV)