De kogel is door de kerk: Ben Affleck, 41 intussen, zal de fameuze vleermuiscape aantrekken voor de superheldenfilm die in de zomer van 2015 in de zalen verschijnt. Het wordt het vervolg op 'Man Of Steel', de laatste Supermanproductie die eerder dit jaar bij ons te zien was. Het nieuwste deel van de beroemde franchise was een schot in de roos: het bracht het meeste op van alle Supermanfilms tot nu toe.

Zack Snyder, de regisseur van de nieuwe superheldenprent, ziet in Affleck 'een interessant tegengewicht voor Superman'. "Hij is ouder en wijzer dan Clark Kent en een doorwinterde misdaadbestrijder die zichtbaar littekens meedraagt", aldus de '300'-regisseur. De rol van Superman gaat net als in 'Man Of Steel' weer naar de Britse acteur Henry Cavill, bekend van onder meer de reeks 'The Tudors'. (QSS)

De kogel is door de kerk: Ben Affleck, 41 intussen, zal de fameuze vleermuiscape aantrekken voor de superheldenfilm die in de zomer van 2015 in de zalen verschijnt. Het wordt het vervolg op 'Man Of Steel', de laatste Supermanproductie die eerder dit jaar bij ons te zien was. Het nieuwste deel van de beroemde franchise was een schot in de roos: het bracht het meeste op van alle Supermanfilms tot nu toe. Zack Snyder, de regisseur van de nieuwe superheldenprent, ziet in Affleck 'een interessant tegengewicht voor Superman'. "Hij is ouder en wijzer dan Clark Kent en een doorwinterde misdaadbestrijder die zichtbaar littekens meedraagt", aldus de '300'-regisseur. De rol van Superman gaat net als in 'Man Of Steel' weer naar de Britse acteur Henry Cavill, bekend van onder meer de reeks 'The Tudors'. (QSS)