In 'InSyriated' vertelt van Leeuw het verhaal van een familie die zich in volle burgeroorlog in Damascus bevindt. De tweede langspeelfilm van Philippe Van Leeuw - na 'Le jour où Dieu est parti en voyage' (2008) - is in Berlijn in wereldpremière gegaan.

De Europa Cinemas Labels worden jaarlijks op vijf verschillende filmfestivals uitgereikt aan films die er buiten competitie wordt vertoond. Naast Berlijn, valt ook op de filmfestivals van Cannes, Karlsbad, Locarno en Venetië zo'n label te winnen. De prijs levert geen geld op, maar kan er wel voor zorgen dat de film in meer Europese cinemazalen te zien zal zijn.

De hoofdprijzen op het Filmfestival van Berlijn worden zaterdag uitgereikt.

In 'InSyriated' vertelt van Leeuw het verhaal van een familie die zich in volle burgeroorlog in Damascus bevindt. De tweede langspeelfilm van Philippe Van Leeuw - na 'Le jour où Dieu est parti en voyage' (2008) - is in Berlijn in wereldpremière gegaan. De Europa Cinemas Labels worden jaarlijks op vijf verschillende filmfestivals uitgereikt aan films die er buiten competitie wordt vertoond. Naast Berlijn, valt ook op de filmfestivals van Cannes, Karlsbad, Locarno en Venetië zo'n label te winnen. De prijs levert geen geld op, maar kan er wel voor zorgen dat de film in meer Europese cinemazalen te zien zal zijn. De hoofdprijzen op het Filmfestival van Berlijn worden zaterdag uitgereikt.