Op donderdag 8 september opende From the Sky Down het internationaal filmfestival in Toronto. De film werd goed onthaald en kreeg veel positieve commentaren.

Achtung Baby is een erg moeilijke bevalling geweest. Regisseur Davis Guggenheim volgt Bono, The Edge en co in de Berlijnse opnamestudio Hansa waar ze zich de periode van Achtung Baby voor de geest halen. De documentaire werd een mix van ongezien archiefmateriaal en interviews met de bandleden. U2 struikelde regelmatig, maar stond even snel weer recht. Waarom? Dat is de rode draad in het From the Sky Down.

Wanneer de documentaire in onze bioscopen komt, is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de dvd eind dit jaar nog zal uitkomen.(JH)

Bekijk alvast de trailer!

Op donderdag 8 september opende From the Sky Down het internationaal filmfestival in Toronto. De film werd goed onthaald en kreeg veel positieve commentaren. Achtung Baby is een erg moeilijke bevalling geweest. Regisseur Davis Guggenheim volgt Bono, The Edge en co in de Berlijnse opnamestudio Hansa waar ze zich de periode van Achtung Baby voor de geest halen. De documentaire werd een mix van ongezien archiefmateriaal en interviews met de bandleden. U2 struikelde regelmatig, maar stond even snel weer recht. Waarom? Dat is de rode draad in het From the Sky Down. Wanneer de documentaire in onze bioscopen komt, is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de dvd eind dit jaar nog zal uitkomen.(JH) Bekijk alvast de trailer!