Het is al een tijdje geleden dat het droeve nieuws over Robin Williams bekend raakte. Maar nu zijn laatste twee filmprojecten, Absolutely Anything en Boulevard eraan zitten te komen, staat hij weer even onder de aandacht. In Boulevard, waarvan de trailer gisteren uitkwam, speelt hij zelfs zijn laatste 'menselijke' rol.

Het drama van regisseur Dito Montiel volgt Nolan Mack, een man van middelbare leeftijd die verstrikt geraakt is in de monotonie van zijn leven. Hij heeft een saaie job, een kleurloos huwelijk en een duidelijk gebrek aan een sociale achterban. Daar komt echter verandering in wanneer de man een jonge lifter oppikt, met hem bevriend geraakt en stopt zijn leven louter te ondergaan.

Boulevard komt uit in juli dit jaar.

Het is al een tijdje geleden dat het droeve nieuws over Robin Williams bekend raakte. Maar nu zijn laatste twee filmprojecten, Absolutely Anything en Boulevard eraan zitten te komen, staat hij weer even onder de aandacht. In Boulevard, waarvan de trailer gisteren uitkwam, speelt hij zelfs zijn laatste 'menselijke' rol.Het drama van regisseur Dito Montiel volgt Nolan Mack, een man van middelbare leeftijd die verstrikt geraakt is in de monotonie van zijn leven. Hij heeft een saaie job, een kleurloos huwelijk en een duidelijk gebrek aan een sociale achterban. Daar komt echter verandering in wanneer de man een jonge lifter oppikt, met hem bevriend geraakt en stopt zijn leven louter te ondergaan.Boulevard komt uit in juli dit jaar.