Scorsese maakte eerder al de bekroonde documentaire No Direction Home, over de gedaantewisseling van Bob Dylan tussen 1961 en 1966. Nu waagt de regisseur zich aan het leven van George Harrison.

Living in the Material World komt uit op vijf en zes oktober op de Amerikaanse kwaliteitszender HBO. De biografische blik op de ex-Beatle bevat interviewfragmenten met vrienden en muzikanten waar Harrison mee samenwerkte.

Opvallend is de passage waarin Eric Clapton aan het woord komt. De twee heren vochten voor de liefde van dezelfde vrouw, Pattie Boyd, en Clapton vertelt een leuke anekdote.

Bekijk hieronder de trailer.

(TS)

Scorsese maakte eerder al de bekroonde documentaire No Direction Home, over de gedaantewisseling van Bob Dylan tussen 1961 en 1966. Nu waagt de regisseur zich aan het leven van George Harrison.Living in the Material World komt uit op vijf en zes oktober op de Amerikaanse kwaliteitszender HBO. De biografische blik op de ex-Beatle bevat interviewfragmenten met vrienden en muzikanten waar Harrison mee samenwerkte. Opvallend is de passage waarin Eric Clapton aan het woord komt. De twee heren vochten voor de liefde van dezelfde vrouw, Pattie Boyd, en Clapton vertelt een leuke anekdote. Bekijk hieronder de trailer.(TS)