'Het varken van Madonna' gaat over een handelsreiziger die door autopech strandt in een polderdorpje. Er blijkt al snel vanalles aan de hand te zijn met de vreemde inwoners van Madonna. De film beschikt over een indrukwekkende Vlaamse ensemblecast, met naast Kevin Janssens nog Wine Dierickx, Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke, Marijke Pinoy en vele anderen.

Regisseur Frank Van Passel maakte eerder al onder meer 'Villa des roses' en de onlangs nog opnieuw uitgezonden televisieserie 'Terug naar Oosterdonk'. 'Het varken van Madonna' draait vanaf 9 november in de Vlaamse bioscopen. (MD)

'Het varken van Madonna' gaat over een handelsreiziger die door autopech strandt in een polderdorpje. Er blijkt al snel vanalles aan de hand te zijn met de vreemde inwoners van Madonna. De film beschikt over een indrukwekkende Vlaamse ensemblecast, met naast Kevin Janssens nog Wine Dierickx, Wim Opbrouck, Bruno Vanden Broecke, Marijke Pinoy en vele anderen. Regisseur Frank Van Passel maakte eerder al onder meer 'Villa des roses' en de onlangs nog opnieuw uitgezonden televisieserie 'Terug naar Oosterdonk'. 'Het varken van Madonna' draait vanaf 9 november in de Vlaamse bioscopen. (MD)