Met Kevin Janssens, Jeroen Perceval, Veerle Baetens, Peter Van Den Begin, Jan Bijvoet en Sam Louwyck beschikt Robin Pront over een absolute topcast voor zijn allereerste langspeelfilm D'Ardennen. Met Rundskop-regisseur Michaël Roskam daarbovenop - als adviserende executive producer - heb je heel wat mensen met een sterrenstatus bij elkaar.

De veelbelovende thriller over de twee broers Kenneth en Dave die vier jaar na een mislukte homejacking de draad terug oppikken op het moment dat de eerste uit de gevangenis vrij komt, is momenteel nog in montagefase maar heeft net twee officiële foto's vrijgegeven.

'Sylvie' (rol van Veerle Baetens), 'Kenny' (Kevin Janssens) en 'Dave' (Jeroen Perceval). , Savage film/Maarten Verminck
'Sylvie' (rol van Veerle Baetens), 'Kenny' (Kevin Janssens) en 'Dave' (Jeroen Perceval). © Savage film/Maarten Verminck
Met Kevin Janssens, Jeroen Perceval, Veerle Baetens, Peter Van Den Begin, Jan Bijvoet en Sam Louwyck beschikt Robin Pront over een absolute topcast voor zijn allereerste langspeelfilm D'Ardennen. Met Rundskop-regisseur Michaël Roskam daarbovenop - als adviserende executive producer - heb je heel wat mensen met een sterrenstatus bij elkaar.De veelbelovende thriller over de twee broers Kenneth en Dave die vier jaar na een mislukte homejacking de draad terug oppikken op het moment dat de eerste uit de gevangenis vrij komt, is momenteel nog in montagefase maar heeft net twee officiële foto's vrijgegeven.