De animatiefilm uit 1968 werd gedurende vier maanden beeld per beeld digitaal gerestaureerd. In mei komt de film voor het eerst uit op DVD en blu-ray. Voordien was de film enkel beschikbaar op video.

Ook de soundtrack van de film wordt opnieuw uitgebracht. Die bevat enkele Beatlesklassiekers als 'All You Need Is Love', 'Lucy In The Sky With Diamonds', 'Yellow Submarine' en 'Eleanor Rigby'.

In 'Yellow Submarine' reizen The Beatles met hun gele duikboot naar Pepperland om daar de muziekhatende Blue Meanies te verdrijven. (BW)

De animatiefilm uit 1968 werd gedurende vier maanden beeld per beeld digitaal gerestaureerd. In mei komt de film voor het eerst uit op DVD en blu-ray. Voordien was de film enkel beschikbaar op video. Ook de soundtrack van de film wordt opnieuw uitgebracht. Die bevat enkele Beatlesklassiekers als 'All You Need Is Love', 'Lucy In The Sky With Diamonds', 'Yellow Submarine' en 'Eleanor Rigby'.In 'Yellow Submarine' reizen The Beatles met hun gele duikboot naar Pepperland om daar de muziekhatende Blue Meanies te verdrijven. (BW)