20th Century Fox gaat een vooralsnog titelloze film over The Beach Boys produceren, na een heftige strijd met platenmaatschappij Universal. Het belooft geen biografische prent te worden, maar een musicalfilm in de stijl van 'Mamma Mia!', een film die gebaseerd is op de muziek van ABBA.

Susannah Grant - scenariste van de nog te verschijnen musicalfilm 'Burlesque', met Cher en Christina Aguillera - is verantwoordelijk voor het script. Producers van dienst zijn Craig Zadan en Neil Meron - bekend van de musical 'Hairspray' - en acteur John Stamos, die tijdelijk met The Beach Boys tourde en ook te zien is in hun clip van 'Kokomo'.

Welke acteurs op de affiche zullen prijken, waar de film over zal gaan en wanneer hij zal verschijnen, is nog niet bekend.

Michael Ilegems

20th Century Fox gaat een vooralsnog titelloze film over The Beach Boys produceren, na een heftige strijd met platenmaatschappij Universal. Het belooft geen biografische prent te worden, maar een musicalfilm in de stijl van 'Mamma Mia!', een film die gebaseerd is op de muziek van ABBA. Susannah Grant - scenariste van de nog te verschijnen musicalfilm 'Burlesque', met Cher en Christina Aguillera - is verantwoordelijk voor het script. Producers van dienst zijn Craig Zadan en Neil Meron - bekend van de musical 'Hairspray' - en acteur John Stamos, die tijdelijk met The Beach Boys tourde en ook te zien is in hun clip van 'Kokomo'. Welke acteurs op de affiche zullen prijken, waar de film over zal gaan en wanneer hij zal verschijnen, is nog niet bekend. Michael Ilegems