De 14 minuten durende prent verhaalt over een Iraakse jongeman die tijdens een van zijn dagelijkse jachttochten in de bergen een ontdekking doet die zijn leven voor altijd zal veranderen. De hoofdrollen zijn voor rekening van Taher Abdullah, Versin Jar en Naima Abdo. Producenten zijn Dries Phlypo en Jean-Claude Van Rijckeghem voor het Gentse productiehuis A Private View.

Sahim Omar Kalifa pakte eerder al tientallen prijzen met zijn kortfilm "Baghdad Messi". Het Wereldfilmfestival van Montréal vond plaats van 21 augustus tot 1 september.

(Belga/MS)

De 14 minuten durende prent verhaalt over een Iraakse jongeman die tijdens een van zijn dagelijkse jachttochten in de bergen een ontdekking doet die zijn leven voor altijd zal veranderen. De hoofdrollen zijn voor rekening van Taher Abdullah, Versin Jar en Naima Abdo. Producenten zijn Dries Phlypo en Jean-Claude Van Rijckeghem voor het Gentse productiehuis A Private View. Sahim Omar Kalifa pakte eerder al tientallen prijzen met zijn kortfilm "Baghdad Messi". Het Wereldfilmfestival van Montréal vond plaats van 21 augustus tot 1 september. (Belga/MS)