Will Smith en Martin Lawrence vertolkten ook al in de twee vorige Bad Boysfilms, geregisseerd door Michael Bay, de rol van twee coole politieagenten die zich niet aan de regels houden en het prima met elkaar kunnen vinden.

Vijfentwintig jaar na Bad Boys en zeventien jaar na Bad Boys II is er nu eindelijk een derde film. Die ging afgelopen zondag in première.

Op plaats twee in de box-office, met 22,5 miljoen dollar, staat Dolittle met Robert Downey Jr. in de rol van de bekende dokter. Op drie staat 1917 van Sam Mendes, met 22,1 miljoen dollar.

Will Smith en Martin Lawrence vertolkten ook al in de twee vorige Bad Boysfilms, geregisseerd door Michael Bay, de rol van twee coole politieagenten die zich niet aan de regels houden en het prima met elkaar kunnen vinden. Vijfentwintig jaar na Bad Boys en zeventien jaar na Bad Boys II is er nu eindelijk een derde film. Die ging afgelopen zondag in première. Op plaats twee in de box-office, met 22,5 miljoen dollar, staat Dolittle met Robert Downey Jr. in de rol van de bekende dokter. Op drie staat 1917 van Sam Mendes, met 22,1 miljoen dollar.