Avishai Cohen zal met zijn Trio with Strings op 15 augustus de avond afsluiten na de optredens van jazzzangeres Stacey Kent, Bruno Vansina Orchestra en Phronesis. Voor Cohen is het niet de eerste keer dat hij optreedt op Jazz Middelheim. Twee jaar geleden stond hij ook al op de affiche en werden hij en zijn band een publiekslieveling. Voor het concert van dit jaar plant Cohen een mengeling van jazz en klassieke muziek. Binnenkort zullen de organisatoren nieuwe namen aankondigen voor de affiche van dit jaar.

Tickets voor het Antwerpse festival zijn te koop via jazzmiddelheim.be en de FNAC-winkels. Naast gewone tickets zijn er ook groepstickets en jongerentickets beschikbaar tegen een lagere prijs. (Belga)

Avishai Cohen zal met zijn Trio with Strings op 15 augustus de avond afsluiten na de optredens van jazzzangeres Stacey Kent, Bruno Vansina Orchestra en Phronesis. Voor Cohen is het niet de eerste keer dat hij optreedt op Jazz Middelheim. Twee jaar geleden stond hij ook al op de affiche en werden hij en zijn band een publiekslieveling. Voor het concert van dit jaar plant Cohen een mengeling van jazz en klassieke muziek. Binnenkort zullen de organisatoren nieuwe namen aankondigen voor de affiche van dit jaar. Tickets voor het Antwerpse festival zijn te koop via jazzmiddelheim.be en de FNAC-winkels. Naast gewone tickets zijn er ook groepstickets en jongerentickets beschikbaar tegen een lagere prijs. (Belga)