Van haar Oscarwinnende debuut in 'Roman Holiday' (1953) tot het hoogtepunt van haar carrière in 'My Fair Lady' (1963). Bob Willoughby fotografeerde de in Elsene geboren en in Nederland getogen actrice Audrey Hepburn gedurende haar loopbaan in Hollywood. Als trouwe vriend - en in vlagen van platonische liefde - achtervolgde hij haar overal met zijn lens, zowel op als naast de set.

Dat resulteerde in een reeks ongeëvenaarde en tijdloze foto's die Hepburn's schoonheid en elegantie in al haar facetten vastlegt. De ster uit 'Breakfast at Tiffany's overleed in 1993 maar werd onlangs in een poll nog uitgeroepen tot mooiste vrouw van de 20ste eeuw.

Het verzameld werk van Willoughby werd uitgegeven door Taschen Books en kan je digitaal doorbladeren op hun website. Het is een Collector's edition waarvan nog welgeteld 1000 fysieke exemplaren voorhanden zijn.

Bekijk hier een mooie fotomontage van Hepburn:

Andreas Ilegems

Van haar Oscarwinnende debuut in 'Roman Holiday' (1953) tot het hoogtepunt van haar carrière in 'My Fair Lady' (1963). Bob Willoughby fotografeerde de in Elsene geboren en in Nederland getogen actrice Audrey Hepburn gedurende haar loopbaan in Hollywood. Als trouwe vriend - en in vlagen van platonische liefde - achtervolgde hij haar overal met zijn lens, zowel op als naast de set. Dat resulteerde in een reeks ongeëvenaarde en tijdloze foto's die Hepburn's schoonheid en elegantie in al haar facetten vastlegt. De ster uit 'Breakfast at Tiffany's overleed in 1993 maar werd onlangs in een poll nog uitgeroepen tot mooiste vrouw van de 20ste eeuw. Het verzameld werk van Willoughby werd uitgegeven door Taschen Books en kan je digitaal doorbladeren op hun website. Het is een Collector's edition waarvan nog welgeteld 1000 fysieke exemplaren voorhanden zijn. Bekijk hier een mooie fotomontage van Hepburn:Andreas Ilegems