Met minder dan twee weken vóór de première van de sequel 'The Hunger Games: Catching Fire' draait de promo op volle toeren. Vorige week was er nog de laatste trailer van de nieuwe Hongerspelen van regisseur Francis Lawrence, met heldin Katniss Everdeen (vertolkt door Oscarwinnares Jennifer Lawrence) en Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) - zie onderaan. Nu is er ook een nieuwe single uit de soundtrack vrijgegeven: 'Lean' van The National.

Frontman Matt Berninger liet onlangs verstaan dat de song onder de oorspronkelijke noemer 'Dying Is Easy' te donker klonk. Na wat sleutelwerk en een aangepaste titel, klinkt 'Lean'... nog altijd donker. Maar dus goed genoeg voor een plek op de soundtrack tussen namen als The Weeknd ('Devil May Cry'), Patti Smith ('Capital Letter), Coldplay ('Atlas'), Santigold ('Shooting Arrows At The Sky') en Antony And The Johnsons ('Angel On Fire). (DB)

Met minder dan twee weken vóór de première van de sequel 'The Hunger Games: Catching Fire' draait de promo op volle toeren. Vorige week was er nog de laatste trailer van de nieuwe Hongerspelen van regisseur Francis Lawrence, met heldin Katniss Everdeen (vertolkt door Oscarwinnares Jennifer Lawrence) en Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) - zie onderaan. Nu is er ook een nieuwe single uit de soundtrack vrijgegeven: 'Lean' van The National.Frontman Matt Berninger liet onlangs verstaan dat de song onder de oorspronkelijke noemer 'Dying Is Easy' te donker klonk. Na wat sleutelwerk en een aangepaste titel, klinkt 'Lean'... nog altijd donker. Maar dus goed genoeg voor een plek op de soundtrack tussen namen als The Weeknd ('Devil May Cry'), Patti Smith ('Capital Letter), Coldplay ('Atlas'), Santigold ('Shooting Arrows At The Sky') en Antony And The Johnsons ('Angel On Fire). (DB)