Terrence Malick bezocht vorig jaar het Fun Fun Fun Fest en Austin City Limits om daar beelden te maken van de optredens van Arcade Fire en Fleet Foxes. Christian Bale -die een van de hoofdrollen vertolkt in 'Lawless'- speelde bongo bij een van de nummers van Fleet Foxes.

'Lawless' gaat over twee liefdesdriehoeken die ontstaan in de musicscene van Austin, Texas. Buiten Fun Fun Fun en Austin City Limits is de stad vooral bekend voor het showcasefestival South By Southwest (SXSW).

Buiten Christian Bale zijn er in 'Lawless' rollen weggelegd voor Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara en Cate Blanchett. De film komt volgend jaar in de zalen. (BW)

Terrence Malick bezocht vorig jaar het Fun Fun Fun Fest en Austin City Limits om daar beelden te maken van de optredens van Arcade Fire en Fleet Foxes. Christian Bale -die een van de hoofdrollen vertolkt in 'Lawless'- speelde bongo bij een van de nummers van Fleet Foxes. 'Lawless' gaat over twee liefdesdriehoeken die ontstaan in de musicscene van Austin, Texas. Buiten Fun Fun Fun en Austin City Limits is de stad vooral bekend voor het showcasefestival South By Southwest (SXSW). Buiten Christian Bale zijn er in 'Lawless' rollen weggelegd voor Ryan Gosling, Natalie Portman, Rooney Mara en Cate Blanchett. De film komt volgend jaar in de zalen. (BW)