De nieuwste filmadaptatie van de klassieker in de stripwereld komt uit in juli. De première wordt getoond tijdens de Comic-Con-beurs in San Diego. Maar fans van het eerste uur krijgen al een eerste voorsmaakje voorgeschoteld.

Het is opnieuw Mark Hamill die de waanzinnige slechterik de Joker van een stem voorziet. 'Een droom die uitkomt', aldus de acteur die voornamelijk bekend is om zijn rol als Luke Skywalker in de originele Star Wars-films. Kevin Conroy is de stem achter het iconische figuur in vleermuiskostuum.

'The Killing Joke' kreeg in 1989 een Eisner Award voor beste striproman en werd in 2009 toegevoegd aan The New York Times Best Seller List. Dit is de eerste trailer van de nieuwste adaptatie.

Fans krijgen er een kijkje achter de schermen bovenop.

De nieuwste filmadaptatie van de klassieker in de stripwereld komt uit in juli. De première wordt getoond tijdens de Comic-Con-beurs in San Diego. Maar fans van het eerste uur krijgen al een eerste voorsmaakje voorgeschoteld. Het is opnieuw Mark Hamill die de waanzinnige slechterik de Joker van een stem voorziet. 'Een droom die uitkomt', aldus de acteur die voornamelijk bekend is om zijn rol als Luke Skywalker in de originele Star Wars-films. Kevin Conroy is de stem achter het iconische figuur in vleermuiskostuum.'The Killing Joke' kreeg in 1989 een Eisner Award voor beste striproman en werd in 2009 toegevoegd aan The New York Times Best Seller List. Dit is de eerste trailer van de nieuwste adaptatie.Fans krijgen er een kijkje achter de schermen bovenop.