We hadden het eigenlijk moeten zien aankomen. Andy Serkis - ons beter bekend als Sméagol en Gollum uit Lord of the Rings - verandert weerom van gedaante. Binnenkort kruipt de Brit even in een apenpak en vervoegt hij de reeds bestaande cast van Rise of the Apes. Voordien bevestigden al Freida Pinto (Slumdog Millionaire), James Franco (Date Night, Spider-Man 3) en John Lithgow (3d Rock from the Sun) hun rol in de prequel.

Rise of the Apes speelt zich af in sunny San Francisco. Daar worden in een laboritorium genetische experimenten op apen uitgevoerd in de zoektocht naar een geneesmiddel voor Alzheimer. Uiteraard loopt er wat fout en krijgt een horde apen plots een IQ van jewelste. Een van die intelligente primaten is Caesar (Andy Serkis).

James Franco zien we in de rol van researcher. Die wordt bijgestaan door Freida Pinto, die voor de gelegenheid primatologiste wordt. John Lithgow speelt de aan Alzheimer lijdende vader van Franco.

De release van Rise of the Apes is gepland voor juni 2011. Hieronder ziet u nog eens Andy Serkis als Gollum.

Elisah Vandaele

We hadden het eigenlijk moeten zien aankomen. Andy Serkis - ons beter bekend als Sméagol en Gollum uit Lord of the Rings - verandert weerom van gedaante. Binnenkort kruipt de Brit even in een apenpak en vervoegt hij de reeds bestaande cast van Rise of the Apes. Voordien bevestigden al Freida Pinto (Slumdog Millionaire), James Franco (Date Night, Spider-Man 3) en John Lithgow (3d Rock from the Sun) hun rol in de prequel.Rise of the Apes speelt zich af in sunny San Francisco. Daar worden in een laboritorium genetische experimenten op apen uitgevoerd in de zoektocht naar een geneesmiddel voor Alzheimer. Uiteraard loopt er wat fout en krijgt een horde apen plots een IQ van jewelste. Een van die intelligente primaten is Caesar (Andy Serkis). James Franco zien we in de rol van researcher. Die wordt bijgestaan door Freida Pinto, die voor de gelegenheid primatologiste wordt. John Lithgow speelt de aan Alzheimer lijdende vader van Franco. De release van Rise of the Apes is gepland voor juni 2011. Hieronder ziet u nog eens Andy Serkis als Gollum.Elisah Vandaele