Jamie Foxx, de slaaf uit Quentin Tarantino's 'Django Unchained' en winnaar van een Oscar voor Beste Acteur voor zijn titelrol in Ray, is zelf in de regiestoel gekropen.

De ietwat bizarre kortfilm 'And She Was My Eve', een samenwerking met regisseur Ron Howard, is een onderdeel van Project Imagination, een project van cameragigant Canon. Het experiment volgt een man die op zoek gaat naar de perfecte partner. Het blauwtje dat hij opliep tijdens zijn adolescentie speelt hem nog altijd parten. De hoofdrollen zijn voor Tyrin Turner en Samantha Nagel. (DB)

Jamie Foxx, de slaaf uit Quentin Tarantino's 'Django Unchained' en winnaar van een Oscar voor Beste Acteur voor zijn titelrol in Ray, is zelf in de regiestoel gekropen.De ietwat bizarre kortfilm 'And She Was My Eve', een samenwerking met regisseur Ron Howard, is een onderdeel van Project Imagination, een project van cameragigant Canon. Het experiment volgt een man die op zoek gaat naar de perfecte partner. Het blauwtje dat hij opliep tijdens zijn adolescentie speelt hem nog altijd parten. De hoofdrollen zijn voor Tyrin Turner en Samantha Nagel. (DB)