Jerry Stiller is een natuurlijke dood gestorven, zegt zijn zoon Ben Stiller op Twitter. 'Hij was een geweldige vader en opa, en 62 jaar lang de beste echtgenoot voor Anne. Hij zal heel erg gemist worden.' Jerry Stiller was onder meer te zien in Seinfeld, als de vader van George Costanzas. Ook speelde Stiller in de komedieklassieker Hairspray van regisseur John Waters. De komiek werd vaak gecast als neuroot of als personage met weinig zelfbeheersing.

De acteur werd geboren in New York in 1927 en diende in het leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij brak door in de jaren zestig toen hij met zijn vrouw, Anne Meara, het komische duo Stiller and Meara vormde. Zij traden vaak op in de populaire Ed Sullivan Show. De komiek vertolkte de laatste jaren vaak bijrollen in films van zijn zoon Ben, zoals Zoolander, Hot Pursuit en The Heartbreak Kid.

Jerry Stiller is een natuurlijke dood gestorven, zegt zijn zoon Ben Stiller op Twitter. 'Hij was een geweldige vader en opa, en 62 jaar lang de beste echtgenoot voor Anne. Hij zal heel erg gemist worden.' Jerry Stiller was onder meer te zien in Seinfeld, als de vader van George Costanzas. Ook speelde Stiller in de komedieklassieker Hairspray van regisseur John Waters. De komiek werd vaak gecast als neuroot of als personage met weinig zelfbeheersing. De acteur werd geboren in New York in 1927 en diende in het leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij brak door in de jaren zestig toen hij met zijn vrouw, Anne Meara, het komische duo Stiller and Meara vormde. Zij traden vaak op in de populaire Ed Sullivan Show. De komiek vertolkte de laatste jaren vaak bijrollen in films van zijn zoon Ben, zoals Zoolander, Hot Pursuit en The Heartbreak Kid.