De mediaheisa die aan de bioscooprelease van Alice in Wonderland voorafging heeft de ticketverkoop zeker niet negatief beïnvloed. De fantasierijke 3D-prent miste bij deze haar intrede in de Belgische bioscoopzalen zeker niet. Dit weekend werd de kaap van de 135.000 bezoekers overschreden, and counting ! De omzet van dit weekend klopte af op een goede €1.050.000.

In Alice in Wonderland vertolkt Johnny Depp de rol van The Mad Hatter en is Mia Wasikowska de jonge Alice. Tim Burton nam deze zoveelste herwerking van het Lewis Caroll-verhaal deze keer op zich, en werkte hiermee voor de zevende keer samen met Johnny Depp. Ook in de Noord-Amerikaanse box office doet de film het bijzonder goed.

Mocht u de trailer nog steeds niet hebben gespot, kan dit bij deze hieronder.

Elisah Vandaele

De mediaheisa die aan de bioscooprelease van Alice in Wonderland voorafging heeft de ticketverkoop zeker niet negatief beïnvloed. De fantasierijke 3D-prent miste bij deze haar intrede in de Belgische bioscoopzalen zeker niet. Dit weekend werd de kaap van de 135.000 bezoekers overschreden, and counting ! De omzet van dit weekend klopte af op een goede €1.050.000. In Alice in Wonderland vertolkt Johnny Depp de rol van The Mad Hatter en is Mia Wasikowska de jonge Alice. Tim Burton nam deze zoveelste herwerking van het Lewis Caroll-verhaal deze keer op zich, en werkte hiermee voor de zevende keer samen met Johnny Depp. Ook in de Noord-Amerikaanse box office doet de film het bijzonder goed. Mocht u de trailer nog steeds niet hebben gespot, kan dit bij deze hieronder. Elisah Vandaele