De Amerikaanse acteur Adam Sandler stoot Eddy Murphy van de troon in de nieuwe lijst met overbetaalde acteurs van zakenblad Forbes.

Sander speelde de hoofdrol in de geflopte komedie in de komedie That's my boy', een rol waarvoor hij in het voorjaar de Razzie voor slechtste acteur van het jaar won. De kosten van de film liepen op tot 70 miljoen dollar, terwijl de opbrengsten bleven steken op 57 miljoen dollar. Katherine Heigl (in 'Killers' en 'One for the Money') en Reese Witherspoon vervolledigen het podium. Witherspoon had succes met 'Mud' en 'Water for Elephants', maar 'Devil's Knot' en 'This Means War' brachten minder dollars in het laatje.

Een (ingewikkelde) berekening waarbij het loonbriefje van de acteurs, het budget van de film en wat de acteurs de film opleveren, resulteerde in deze toptien:

1. Adam Sandler
2. Katherine Heigl
3. Reese Witherspoon
4. Nicolas Cage
5. Kevin James
6. Denzel Washington
7. Steve Carell
8. Jennifer Aniston
9. Matt Damon
10. Ryan Reynolds

De Amerikaanse acteur Adam Sandler stoot Eddy Murphy van de troon in de nieuwe lijst met overbetaalde acteurs van zakenblad Forbes.Sander speelde de hoofdrol in de geflopte komedie in de komedie That's my boy', een rol waarvoor hij in het voorjaar de Razzie voor slechtste acteur van het jaar won. De kosten van de film liepen op tot 70 miljoen dollar, terwijl de opbrengsten bleven steken op 57 miljoen dollar. Katherine Heigl (in 'Killers' en 'One for the Money') en Reese Witherspoon vervolledigen het podium. Witherspoon had succes met 'Mud' en 'Water for Elephants', maar 'Devil's Knot' en 'This Means War' brachten minder dollars in het laatje. Een (ingewikkelde) berekening waarbij het loonbriefje van de acteurs, het budget van de film en wat de acteurs de film opleveren, resulteerde in deze toptien:1. Adam Sandler 2. Katherine Heigl 3. Reese Witherspoon 4. Nicolas Cage 5. Kevin James 6. Denzel Washington 7. Steve Carell 8. Jennifer Aniston 9. Matt Damon 10. Ryan Reynolds