De actrice werd geboren in Bermuda als Diana Love Dill, uit Indonesisch-Amerikaanse ouders. Tussen 1943 en 1951 was ze getrouwd met Kirk Douglas, de twee scheidden toen hun zonen Michael en Joel nog klein waren.

Ze is dus meer gekend als "vrouw en moeder van", maar heeft toch een actieve carrière achter zich, met meer dan twintig films, zoals "Days of Our Lives" en "Planes, Trains & Automobiles". Ook na hun scheiding speelde ze nog vaak samen met Kirk, met name in "It Runs in the Family". (Belga)

De actrice werd geboren in Bermuda als Diana Love Dill, uit Indonesisch-Amerikaanse ouders. Tussen 1943 en 1951 was ze getrouwd met Kirk Douglas, de twee scheidden toen hun zonen Michael en Joel nog klein waren. Ze is dus meer gekend als "vrouw en moeder van", maar heeft toch een actieve carrière achter zich, met meer dan twintig films, zoals "Days of Our Lives" en "Planes, Trains & Automobiles". Ook na hun scheiding speelde ze nog vaak samen met Kirk, met name in "It Runs in the Family". (Belga)